Kaikki artikkelit

Älykkäiden inhalaattoreiden ja sopivan lääkityksen avulla voit olla oireeton ja ennaltaehkäistä oireiden pahenemista.
Astma – oireet ja hoito
Astma on suhteellisen yleinen sairaus.
Emme täysin tunne niitä syitä, jotka siitepölyallergiaa aiheuttavat. , Jos oireita lievittävien lääkkeiden vaikutus ei riitä, voidaan nykyään myös rokottaa allergiaa vastaan.
Kaikki siitepölyallergiasta - syyt, oireet, hoito ja siedätyshoito
Kevät ja kesä ovat monelle allergikolle vuoden vaikeinta aikaa allergiaoireiden, kuten vuotavan ja tukkoisen nenän, aivastelun sekä kutiavien ja vuotavien silmien
Koronavirus ei ole vain yksi virus vaan suuri joukko viruksia, joiden muutamat muodot, kuten SARS ja MERS ja 2019-nCoV (COVID-19), siirtyvät myös eläinten ja ihmisten välillä.
Koronavirukset COVID-19, SARS ja MERS – oireet ja ehkäisytoimenpiteet
Koronavirus ei ole vain yksi virus vaan suuri joukko viruksia, joiden muutamat muodot, kuten SARS ja MERS ja 2019-nCoV (COVID-19), siirtyvät myös eläinten ja ihmis
Ensimmäisessä vaiheessa, oireita edeltävässä vaiheessa, harvat ovat saaneet diagnoosin, ellei tautia ole suvussa tai diagnoosia ole vahvistettu verikokeilla. , Dystrofiinigeeni on yksi suurimmista genomissamme olevista geeneistä. , DMD jaetaan viiteen vaiheeseen, oireita edeltävä vaihe, varhainen kävelyvaihe, myöhäinen kävelyvaihe, varhainen kävelykyvytön vaihe ja myöhäinen kävelykyvytön vaihe.
Duchennen lihasdystrofia (DMD) – merkkejä sairaudesta
Duchennen lihasdystrofia (DMD) ei ole ainoastaan yleisin perinnöllinen neuromuskulaarisairaus lapsilla, vaan myös yksi vakavimmista.
Maple-tutkimuslaitos on syvähaastatellut kahdeksaa tanskalaista ja ruotsalaista munuaisen- tai maksansiirtopotilasta. Laitos on haastatellut lisäksi neljää ruotsalaista ja tanskalaista sairaanhoitajaa.
Elämä munuaisen- tai maksansiirteen kanssa: voit edelleen suoda itsellesi lasillisen viiniä
Keskustele lääkärisi tai sairaanhoitajan kanssa elinsiirron aiheuttamista rajoituksista. Saatat rajoittaa elämääsi tarpeettoman paljon.
CETPH-potilasryhmä on moninainen.
Pulmonaalihypertensio – vakava tila, jossa on vaikeaselkoisia oireita
Pulmonaalihypertensio tarkoittaa korkeaa verenpainetta keuhkovaltimoissa. Ongelman syy on eräänlainen muutos keuhkojen verisuonissa.
Psoriasista ei voi parantaa, mutta sen oireita voi hoitaa., Psoriasis voi tuntua ikävältä vaivalta, mutta onneksi sen oireita voidaan hoitaa., Tavallisimmin tulehtuneita alueita esiintyy hiuspohjassa, kasvoissa, selässä, kyynärpäissä, kämmenissä, polvissa ja jalkapohjissa.
Psoriasis - enemmän kuin ihotauti
Psoriasis on paljon muutakin kuin ihotauti. Psoriasispotilaana voit kokea fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia haittoja.
Livsstilsförändringar i kombination med eventuell läkemedelsbehandling kan skapa balans i ditt kolesterolvärde.
Korkea kolesteroli
Kolesteroli on välttämätöntä kehon toiminnalle, mutta tietyissä tilanteissa sillä on myös terveydelle haitallisia vaikutuksia.
Tietoa meistä
DOKTORN.com-sivuston omistaa vuonna 1999 perustettu Add Health Media AB.
Kun ummetus vaivaa, on tavallista että wc:ssä käydään normaalia harvemmin. Uloste on kovaa ja sitä on vaikeaa saada ulos., Ummetuksen syynä voivat olla tietyt lääkkeet. Lääkeaineiden aiheuttama ummetus voi heikentää elämän laatua. , Kysy neuvoa apteekin henkilökunnalta tai lääkäriltäsi saadaksesi itsellesi sopivaa hoitoa, jos sinulla on ilmavaivoja tai ummetusta.
Ummetus – testaa, voiko ummetus johtua lääkehoidosta
Kaikki kärsivät joskus kovasta vatsasta ja ummetuksesta, ja niiden syyt vaihtelevat.