Kaikki artikkelit

Maple-tutkimuslaitos on syvähaastatellut kahdeksaa tanskalaista ja ruotsalaista munuaisen- tai maksansiirtopotilasta. Laitos on haastatellut lisäksi neljää ruotsalaista ja tanskalaista sairaanhoitajaa.
Elämä munuaisen- tai maksansiirteen kanssa: voit edelleen suoda itsellesi lasillisen viiniä
Keskustele lääkärisi tai sairaanhoitajan kanssa elinsiirron aiheuttamista rajoituksista. Saatat rajoittaa elämääsi tarpeettoman paljon.
CETPH-potilasryhmä on moninainen.
Pulmonaalihypertensio – vakava tila, jossa on vaikeaselkoisia oireita
Pulmonaalihypertensio tarkoittaa korkeaa verenpainetta keuhkovaltimoissa. Ongelman syy on eräänlainen muutos keuhkojen verisuonissa.
Psoriasista ei voi parantaa, mutta sen oireita voi hoitaa., Psoriasis voi tuntua ikävältä vaivalta, mutta onneksi sen oireita voidaan hoitaa., Tavallisimmin tulehtuneita alueita esiintyy hiuspohjassa, kasvoissa, selässä, kyynärpäissä, kämmenissä, polvissa ja jalkapohjissa.
Psoriasis - enemmän kuin ihotauti
Psoriasis on paljon muutakin kuin ihotauti. Psoriasispotilaana voit kokea fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia haittoja.
Livsstilsförändringar i kombination med eventuell läkemedelsbehandling kan skapa balans i ditt kolesterolvärde.
Korkea kolesteroli
Kolesteroli on välttämätöntä kehon toiminnalle, mutta tietyissä tilanteissa sillä on myös terveydelle haitallisia vaikutuksia.
Tietoa meistä
DOKTORN.com-sivuston omistaa vuonna 1999 perustettu Add Health Media AB.
Kun ummetus vaivaa, on tavallista että wc:ssä käydään normaalia harvemmin. Uloste on kovaa ja sitä on vaikeaa saada ulos., Ummetuksen syynä voivat olla tietyt lääkkeet. Lääkeaineiden aiheuttama ummetus voi heikentää elämän laatua. , Kysy neuvoa apteekin henkilökunnalta tai lääkäriltäsi saadaksesi itsellesi sopivaa hoitoa, jos sinulla on ilmavaivoja tai ummetusta.
Ummetus – testaa, voiko ummetus johtua lääkehoidosta
Kaikki kärsivät joskus kovasta vatsasta ja ummetuksesta, ja niiden syyt vaihtelevat.
Et aina tunnista oireita, sillä keho voi sopeutua raudanpuutteeseen. Myös täysin terveet henkilöt voivat kärsiä raudanpuutteesta., Raudanpuutos ja krooninen tulehdustila (funktionaalinen raudanpuute) ovat suurin syy vähäverisyyteen haavaisen paksusuolentulehduksen ja Crohnin taudin yhteydessä.  , Rauta lisätään suoraan verisuoneen, joten se imeytyy huomattavasti nopeammin kuin tablettihoidossa.
Tunnetko itsesi väsyneeksi ja voimattomaksi? Testaa, kärsitkö raudanpuutteesta!
Väsymys ja alakulo sekä voimattomuuden tunne voivat johtua raudanpuutteesta.  Raudanpuute on yksi tavallisimmista kansansairauksista.
Hyönteisten puremiin ja niiden ehkäisyyn löytyy lukuisia tuotteita.
Hyönteisten pistot ja puremat – vinkkejä ja neuvoja
Kun lämpöasteet nousevat, heräilevät myös pienet ystävämme luonnossa.
Hoitamaton uniapnea voi laukaista monta vakavaa sairautta.
Uniapnea voi vaikuttaa verenpaineeseen
Uniapnea on kansantauti, joka vaikuttaa koko kehoon.
Vaikka ihosi ei palaisi koskaan ja ruskettuu aina, voit silti saada ihosyövän. Auringossa oleskeltaessa kannattaa muistaa kohtuus.
Näin otat aurinkoa turvallisesti
Iho suojelee itseään luonnostaan auringolta.