Kirjoita hakusanasi

Mainos:

Iho ja hiukset

Kaikki hilseestä – syy, oireet ja hoito
9 maaliskuu, 2020 Iho ja hiukset

Kaikki hilseestä – syy, oireet ja hoito

Hilsettä voi tulla lähes jokaiselle ja yleiset hilseen oireet ovat näkyviä pieniä ja valkoisia hiutaleita hiuksissa, päänahassa ja vaatteissa. Hilse voi tuntua epämiellyttävältä, mutta sitä voidaan hoitaa vaivojen vähentämiseksi.

Psoriasis – enemmän kuin ihotauti
31 lokakuu, 2018 Iho ja hiukset

Psoriasis – enemmän kuin ihotauti

Psoriasis on paljon muutakin kuin ihotauti. Psoriasispotilaana voit kokea fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia haittoja. Apua on kuitenkin saatavilla, esimerkiksi uudenaikaisten hoitomenetelmien kautta. Voit lisäksi keskustella erikoislääkärin kanssa, jotta löytäisit parhaan mahdollisen hoidon juuri itsellesi.

Kaikki syylistä
29 tammikuu, 2016 Iho ja hiukset

Kaikki syylistä

Syylä on viruksen aiheuttama pieni ihomuutos. Syylät ovat tarttuvia ja ne siirtyvät helposti muihin kehon osiin ja myös henkilöstä toiseen. 

Mainos:
Kynsisieni – syy, oireet ja hoito
25 tammikuu, 2016 Iho ja hiukset

Kynsisieni – syy, oireet ja hoito

Jos kynnet infektoituvat esimerkiksi lämmön tai hikoilun seurauksena, siitä voi seurata infektio, kynsisieni. Hoito on helppoa, mutta vaatii kärsivällisyyttä, ja se on aloitettava nopeasti leviämisen välttämiseksi.

Näin otat aurinkoa turvallisesti
4 helmikuu, 2022 Iho ja hiukset

Näin otat aurinkoa turvallisesti

Iho suojelee itseään luonnostaan auringolta. Monen tavoittelema rusketus on todellisuudessa ihosolujen keino vastustaa auringonvalon haittavaikutuksia. Kohtuullisina annoksina aurinko on tarpeellista ihmiselle, mutta liialta auringonvalolta kannattaa opetella suojautumaan.

Mainos: