Kirjoita hakusanasi

Mainos:

Syöpä

Kaikki keuhkosyövästä
31 lokakuu, 2017 Syöpä

Kaikki keuhkosyövästä

Keuhkosyöpä on yksi yleisimmistä syövistä, johon sairastuu vuosittain suuri määrä ruotsalaisia. Tässä artikkelissa kerromme sinulle lisää keuhkosyövän syistä, hoidosta ja uusista tutkimuksista, jotka antavat toivoa keuhkosyöpään sairastuneille.

Kaikki rintasyövästä
1 kesäkuu, 2017 Syöpä

Kaikki rintasyövästä

Noin 30 prosenttia kaikista naisten syövistä on rintasyöpiä ja Ruotsissa sairastuu vuosittain noin 8000 naista. Rintasyöpä on naisten yleisin syöpämuoto. Täältä voit muun muassa lukea, mihin merkkeihin on kiinnitettävä huomiota, kenen puoleen kääntyä, jos epäilee rintasyöpää ja mitä sukulaisena voi ottaa huomioon.

Eturauhassyöpä
23 helmikuu, 2015 Syöpä

Eturauhassyöpä

Ruotsissa noin 10 000 miestä sairastuu vuosittain eturauhassyöpään ja 2 500 kuolee siihen. Tämä tekee eturauhassyövästä Ruotsin yleisimmän syöpäsairauden. Mitä aikaisemmin tauti havaitaan ja hoidetaan, sitä suurempi on mahdollisuus parantua.

Mainos:
Syöpä – sairaus, joka vaikuttaa jokaiseen
7 helmikuu, 2022 Syöpä

Syöpä – sairaus, joka vaikuttaa jokaiseen

Syöpä on sairaus, joka koskettaa meitä jokaista jollain tavalla. Joka kolmas pohjoismaalainen sairastuu syöpään jossain vaiheessa elämäänsä. Syövän hoitokeinot ovat onneksi edistyneet viime vuosikymmeninä uusien hoitomuotojen sekä lisääntyneen syöpätutkimuksen ansiosta. Syöpää vastaan taisteltaessa on tärkeää huolehtia terveellisestä ruokavaliosta sekä riittävästä ravinnon saannista. Tietyt ravintolisät voivat myös olla erittäin hyödyllisiä.

Kurkkusyöpä
25 lokakuu, 2014 Syöpä

Kurkkusyöpä

Kurkkusyöpä aiheutuu kurkunpäässä olevien solujen muutoksista. Kurkkusyöpä on melko harvinainen tauti Suomessa ja se on parannettavissa. Syöpään sairastuneista 8 0% on miehiä. Tietyt ympäristötekijät vaikuttavat syövän syntyyn. Suurimmat riskitekijät ovat tupakointi ja runsas alkoholinkäyttö.

Mainos: