Kirjoita hakusanasi

Mainos:

Naisten terveys ja sairaudet

Vaihdevuodet – oireet, syy ja hoito

Vaihdevuodet – oireet, syy ja hoito

Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa ikääntymistä ja ne alkavat yleensä muutoksilla kuukautisissa. Se tapahtuu yleensä 45 ikävuoden jälkeen. Lähes 75 prosenttia naisista saa oireita vaihdevuosien aikana, kuten esimerkiksi limakalvojen kuivuminen ja hikoilu. Vaivoista ei tarvitse kärsiä loppuelämän ajan, koska apua on saatavilla.

Mainos:
Kaikki rintasyövästä
1 kesäkuu, 2017 Syöpä

Kaikki rintasyövästä

Noin 30 prosenttia kaikista naisten syövistä on rintasyöpiä ja Ruotsissa sairastuu vuosittain noin 8000 naista. Rintasyöpä on naisten yleisin syöpämuoto. Täältä voit muun muassa lukea, mihin merkkeihin on kiinnitettävä huomiota, kenen puoleen kääntyä, jos epäilee rintasyöpää ja mitä sukulaisena voi ottaa huomioon.

Ilmavaivat – ilmapallovatsa
1 helmikuu, 2017 Parempi elämä

Ilmavaivat – ilmapallovatsa

Ilmavaivat ovat luonnollinen asia, joita jokaisella on ollut jossain vaiheessa. Kaasujen kerääntyminen vatsaan voi johtua monesta eri asiasta, vatsa voi muun muassa olla yksinkertaisesti epätasapainossa. 

Alapään kutina

Alapään kutina

Alapään kirvely, kutina ja ärsytys ovat todella ikäviä. Monesti syynä on hiivatulehdus, mutta yhtä usein kutina johtuu emättimen normaalin bakteeriflooran häiriöstä - niin kutsutusta bakteeritasapainon häiriöstä.

Mainos: